Başbakan'a şifa reçeteleri yağıyor!

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 18 Mart 2007 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'ın bel fıtığı başlangıcı nedeniyle bir hafta evinde dinlenmesinden sonra vatandaşlardan yüzlerce çözüm önerisi geldi. Erdoğan'a önerilen bel ağrısından kurtulma formülleri şöyle:

Bodrum E.T: Bel ağrısında ameliyata gerek olmadan bel kayıkları olabiliyor. Ben bel çekme ustasıyım. Nerede, nasıl rahatsızlık olduğunu tespit ediyorum. Bir arkadaşa 4-5 yıl önce 15 gün arayla iki defa belini çektim, iyileşti bir şeyi kalmadı. Bel çekmesi 2 dakika sürer, yatarak çekiyorum. Başbakanımız ilgilenirse yardıma hazırım. Başbakanlık'tan cevap: İlginize teşekkür ederiz, gerekli tedavi uygulanmıştır.

Portakal suyu ve E vitamini

Altınoluk R.E: Ata bindiği zaman düştü Başbakanımız. Semerin altında hayvanın altında raptiye gibi canını acıtacak bir şey olabilirdi, bu konu araştırıldı mı? Portakal suyu çok iyi gelir. E vitamini ağrıya iyi geliyor. Bir de kas gevşetici ilaç var, adı Dorsilon isimli. Tok karnına bir tane alması gerekir.

Masaj yapayım

Gaziantep İ.Y: Ben masörüm, Gürcülerle çalıştım. Başbakanımızı hasta görünce çok üzüldüm. Allahın izni ile kendisine yapılacak 1 saatlik masaj ile iyileşecektir.

Sızma yağ kullanın

Kayseri A.E: Ben de bel fıtığı oldum. Halen çekiyorum acısını gayet iyi bilirim. Ben sızma yağdan çok fayda görüyorum. Yağla belin ovulması çok faydalı olur.

Ceregam yatak alın

Ankara Ş.P: Bel ağrısından dolayı bir tavsiyem var ben yaptım hiç ağrım kalmadı. Ceregam yatak diye bir yatak var Abidinpaşa'da satılıyor.

Cumhurbaşkanı olma

Telefon, mektup yazarak Erdoğan'ın bel ağrısını gidereceğini belirten vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı tartışmasına da değiniyor. İşte bunlardan biri...

Isparta M.A.D: Acil şifa diliyorum. Dualarım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken başlamış, hapiste devam etmiş şu anda devam ediyor. Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı makamına çıkmaması, bir dönem daha Başbakan olarak ülkemize hizmet vermesi dileklerimle...

Masaj yapan koltukta dinlendi

Belindeki rahatsızlık nedeniyle 6 gündür evinde dinlenen Başbakan Erdoğan, dün Çanakkale'ye gitti. Edinilen bilgiye göre Erdoğan, akşamları ortopedik yatağı kullanırken, gündüz ise masaj yapan özel bir koltukta dinleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber