Özürlüler parti kurdu

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 19 Mart 2007 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özürlü vatandaşların sesi soluğu olmak için Türkiye Özürlüler Partisi'ni kuran Rafet Türkmen, parti aracılığı ile özürlülerin sesini duyurmaya çalışacak.

Rafet Türkmen, Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde kurduğu özürlü dernekleri ile başladığı yolculuğa parti ile devam etti.

Adana'nın Yüreğir ve Gaziantep'in İslahiye ilçesinde özürlü dernekleri kuran Türkmen, "Bizler bu bünyede 9 milyon kişi olan, bedensel engelli, işitme ve görme engelli, hasta özürlü ve sağlam vatandaşların aynasıyız. Bu sebeple bizlerden desteğinizi esirgemeyin, bizler sizler için bu yola koyulduk. İktidara taşınmanın tek yolu üye olup seçimde meclise taşımaktır. Vatandaşlarımızında yardımlarını bekliyoruz, partiye maddi ve manevi destek çıkın. Haydi Türk milleti sizleri, Türkiye Özürlüler partisine üye olmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Kendisi de sağır ve konuşma özürlü olan Türkmen, muhalefetteki milletvekillerine seslenerek, "İstifa ederek partimize katılmanızı istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti vatanını karmaşa ortamından kurtarmak için ayrıca milletvekilliği ve belediye başkanlığı adaylığı için sözleri partiye davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber