ÖSS'yi kazandıran 4 sır

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2007 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitime verdiği % 100 destek kampanyası çerçevesinde adından övgü ile söz ettiren Yıldırım Belediyesi öğrencilere yönelik eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi , Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ve Etkinder' in sponsorluğunda Adile Naşit Tiyatro Salonunda ?başarının 4 sırrı ? konulu eğitim semineri verildi. Kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu Abdurrahman BAŞARAN tarafından Yıldırım İlçesinde bulunan lise son sınıfı öğrencilerine başarılı olmanın yollarını anlatıldı. ?ÖSS yi kazandıran dört sır? konulu eğitim seminerine Yıldırım Belediye Başkan vekili Mustafa Doğanay,Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel,ilçe milli eğitim şube müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kişisel gelişim uzmanı koçu Abdurrahman Başaran, doğru hedef tespiti, kazanacağına dair güçlü bir inanç, kararlı olma , etkili ve çok çalışma ana başlıkları altında planlı ve programlı çalışmanın önemine değindi.

Başkan Vekili Mustafa Doğanay, Yıldırım Belediyesi olarak üniversiteye hazırlanan öğrencilere üniversiteye hazırlık kursu, üniversite öğrencilerine burs veren Yıldırım Belediyesi'nin bu tarz eğitim seminerlerine de önem verdiğini belirtip, çağdaş ve modern Yıldırım için belediye olarak her türlü göreve hazır olduklarını belirtti.

Seminer sonunda Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in ?Başarılı olmanın yolları? adlı kitabı seminere katılan öğrencilere dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber