Meclisspor: 4 GS'li işadamları: 3

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Mart 2007 06:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) futbol takımı ile Ankara Galatasaraylı İşadamları ve Yöneticiler Derneği (GSİAD) arasında yapılan futbol maçını TBMM takımı 4-3 kazandı. Çekişmeli geçen maçta TBMM takımının ilk golünü atan AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, maçın 10'uncu dakikasında girdiği ikili mücadelede baldırından sakatlandı. Rakipleri ve takım arkadaşlarının desteğiyle saha kenarına alınan Yılmaz'ın burada tansiyonu da düşünce ambulans çağrıldı. Yılmaz 15 dakika sonra gelen ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yılmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Maç öncesi Galatasaraylı işadamları TBMM Futbol takımına çiçek verdi. Meclis futbol takımı ilk yarıda 2-0 öne geçti, ancak ikinci yarıda toparlanan Galatasaraylı işadamları skoru önce 2-2 beraberliğe, ardından da 3-2' ye getirdi. Maçın sonlarına doğru toparlanan milletvekilleri, iki gol daha atarak maçı 4-3 galip tamamladı. Meclisspor'un ilk golünü sakatlanarak maçı yarıda bırakmak zorunda kalan AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz atarken, diğer golleri AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen GSİAD kalesine gönderdi.

GSİAD futbolcuları hakemin ofsayt ve son golde elle yapılan müdahaleye göz yumduğunu belirterek maç bitiminde hakemle şakalaştılar. Maç sonrasında milletvekilleri ile GSİAD takımı oyuncuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber