THY'de skandal iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2007 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Havayolları yeni bir skandal ile çalkalanıyor. Üst düzey bir yöneticinin türbanlı eşi THY kontuarında eşini görünce olay çıkardı. Kavga yöneticinin odasına kadar devam etti. Yönetici görevden alındı. Peki, kim bu yönetici?

Airporthaber.com adlı internet sitesinin haberine göre. Türk Hava Yolları Yer İşletme Başkanı V. Ö'ın türbanlı eş havalimanından olay çıkardı. İddiaya göre V. Ö'un eşi havalimanına ziyarete geldi. Ancak Ö.'u makamında bulamayınca nerede olduğunu sordu. Kontuarda olduğunu öğrenince hemen oraya gitti. Kıskanç eş, kocasını hosteslerle konuşurken görünce bağırmaya başladı.

Eşinin agresif tutumları nedeniyle şok olan Başkan, eşini sakinleştirmek için makamına götürmek istedi. Ancak gözü kararan kıskanç eş kavgayı yol boyunca sürdürdü. Eşine durumu anlatmaya fırsat bulamayan makamında da eşinin sözlü saldırısına uğramaya devam etti. Kıskanç eşin makam odasında da kavgayı sürdürdüğü, hatta masanın üzerindeki bazı eşyaları yerlere fırlattığı iddia edildi.

Olayın duyulmasından sonra Yer İşletme Başkanı V.Ö, hemen başkanlık görevinden alındı, eski görev yeri olan Eğitim Koordinatörlüğüne gönderildi.Türk Havayollarında eşi benzeri görülmeyen olaydan sonra görevden alınan V. Ö'un yerine Ali Aykanat atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber