Seyyah başkana ?çok geziyor' tepkisi

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 24 Mart 2007 07:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Gölbaşı CHP, DYP, MHP, ANAVATAN, DSP, BBP İlçe Teşkilat Başkanları ile Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hulusi Gürpınar, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Hayati Ada, Göl-Der Başkanı Doğan Çağatay ve Atatürkçü Düşünce Derneği Gölbaşı Şube Başkanlığı tarafından ?Kamuoyuna Duyuru'' şeklinde ortak bir yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, AKP'li Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak'ın bugüne kadar bilgi, görgü ve göreneklerini geliştirmek için yurtiçi ve yurtdışında birçok yere ziyaret gerçekleştirdiği vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?Sayın Belediye Başkanımız, bilgi, görgü ve görenek geliştirme gezilerinden geçerken uğradığı Gölbaşı'nda, keşke programlarını ayarlasa da 10 Kasım'ları, 18 Mart'ları, 30 Ağustos'ları ve 29 Ekim'leri ilçemizde geçirse. Bilgi, görgü, görenek geliştirme gezilerini kutlarız, ama halkının da değerlerine asgari ölçüde saygı göstermesini bekleriz. Yine de törenlere katılmamasında bir art niyet aramak istemiyoruz. Ne var ki ara sıra da Gölbaşı'na uğrayıp halkının önem verdiği değerlere saygı göstermesini bekliyoruz.''

Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Göksel Akbaş ise, Başkan Abdulnasır Haşlak'ın şu anda bazı projeleri yerinde görmek üzere Ankara dışına çıktığını, pazartesi günü görevine başlayacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber