'Eğitimci' bir çene kemiği, iki diş kırdı

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 24 Mart 2007 08:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Teneffüste eli cebinde gezmek 'suç' oldu. Müdür yardımcısı, bu 'suçu' işleyen lise öğrencisini sınıf ortasında tekme tokat dövdü.

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Yahya Altınbaş Lisesi'nin birinci sınıf öğrencisi M.F.Ö., teneffüs sırasında koridorda eli cebinde geziyordu. İddiaya göre müdür yardımcısı İsa Avcı, bu nedenle 14 yaşındaki M.F.Ö.'ye önce bir tokat attı. Ardından da sınıfına dönen Öztürk'ün arkasından gidip, burada da tekme tokat dövdü. Yüzü kan içinde kalan Öztürk, nöbetçi öğretmen tarafından hizmetli nezaretinde Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki ilk müdahale ardından, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Hastanesi'ne sevk edildi. Burada çekilen röntgende, öğrencinin çene kemiği ve iki dişinin kırıldığı anlaşıldı.

Çenesinden ameliyat edilen ve '10 gün iş göremez' raporu verilen genç, şunları söyledi: "Bir elim cebimdeyken yanıma geldi, hiçbir şey söylemeden tokat attı. Sonra sınıfta arkadaşlarımın gözleri önünde dövdü. Ailem yanına gidip suçumu sormuş, o da 'Eli cebinde gezdiği için dövdüm' demiş. Bunu hak edecek bir şey yapmadım."

Okul yetkilileri olaya ilişkin açıklama yapmazken aile suç duyurusu hazırlığı yapıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber