Yahoo, e-posta kapasitesini sınırsız yapıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2007 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternetin önde gelen şirketlerinden Yahoo, e-posta kapasitesini sınırsız yapacak. Yahoo, bu adımı Yahoo e-postanın 10. yıldönümü nedeniyle ve internetin geldiği noktaya takdir amacıyla attıklarını açıkladı.

Yahoo, Mayıs ayında bedava kullanıcılar için getirdiği 1 gigabyte sınırını kaldıracak. Şirket, paralı kullanıcıları için koyduğu 2 gigabyte sınırı da aynı tarihte kaldıracak.

Yabancı bir haber ajansına konuşan Yahoo E-Posta Hizmetleri Başkan Yardımcısı John Kremer, "Kullanıcılarımızın bizim ve internet için yaptıkları nedeniyle bu hediyeyi veriyoruz. Daha fazla insan resim gönderiyor. Çeşitli formatlarda dosyalar gönderiyor. Bunların kapladığı alan, daha önce belirlenen sınırları bile aşıyor." dedi.

Yahoo'nun e-posta hizmetini kullananan 250 milyon kişi bulunuyor. Yahoo, kapasiteyi arttırmak için yatırımlar yapacağını ancak şimdi bile gerekli kapasiteye sahip olduklarını belirtti.

Kremer, "Yahoo e-posta bizim için çok önemli. Bu alana yatırım yapacağız." dedi. Kremer, hizmetin sınırsız olmasının kullanıcıların sistemlerinin yedeğini alabileceği manasına gelmediğini vurgulayarak normal e-posta hizmetleri için bu adımı attıklarını hatırlattı. Kremer, "Uzmanlarımız, ne tür formatların e-posta ile gönderildiğini anlayacak bir sistem yaptılar." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber