Bulduğu paranın sahibini ilanla arıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2007 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, dükkanında 7 ay önce yüklü miktarda para bulan büfe sahibi, astığı ilanlarla paranın sahibini arıyor.

Erdek Otogarı'ndaki büfesinde 2006 yılı Eylül ayında yerde bir miktar para bulan büfe sahibi Ali Güdek, işyerine ve çevreye ilanlar asarak paranın sahibini arıyor. Bugüne kadar dükkandaki ilanları gören çok sayıda kişinin paranın kendilerine ait olduğunu söylediklerini belirten Güdek, "Geçen yıl Eylül ayında büfede alışveriş yapan bir vatandaş alışverişten sonra büfeden çıktı. Daha sonra dükkanın ortasında yüklü bir miktar para buldum. Paranın bu kişiye ait olduğu düşüncesiyle şahsın arkasından koştum, ancak o kişiyi bulamadım. Parayı değer kaybetmemesi için bir bankaya yatırdım. Paranın sahibi bulunursa parasını bankadan çekip iade edeceğim. Bir yıldır ben aradım, parayı getiren vatandaş beni aramadı. Paranın miktarını, gerçek sahibini bulabilmek için açıklamıyorum. Ancak yüklü bir miktar olduğunu söyleyebilirim. Bugüne kadar bana gelen kişilerden hiçbiri doğru miktarı tutturamadı ve benim o gün gördüğüm kişi değillerdi. Paranın gerçek sahibini bekliyorum" dedi.

Büfeci Ali Güdek, aradan uzun yıllar geçse de gerçek sahibi ortaya çıkana kadar parayı bankada tutmaya devam edeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber