TCDD'den uyarı: İkram edilen içecekleri kabul etmeyin

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 04 Nisan 2007 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TCDD Ticaret Dairesi Başkanlığı, trenlerde meydana gelen kapkaç, soygun ve hırsızlık olaylarına karşı yolcuları afişlerle uyarmaya başladı. Gar binaları ve bilet satış gişelerine asılan afişlerde, ?İkram edilen ilaçlı yiyecek ve içecekleri kabul etmeyin'' uyarısı yapıldı.

Trenlerde artan bu tür olayların önüne geçebilmek için güvenlik görevlisi sayısını artıran TCDD, uyarı niteliğindeki afişlerle de yolcuları dikkatli olmaya davet etti. Gar müdürlüklerinde yolcuların görebileceği her noktaya asılan afişlerde, kapkaç ve hırsızlık olaylarına karşı duyarlı olmaları istendi. Uyarı yazılarında, şöyle denildi:

?Yolcularımızın seyahatlari esnasında, bazı kişilerce ilaçlı ikram edilen yiyecek ve içecekler verilmek suretiyle soyulma hadiseleri yaşanmaktadır. Bu nedenle sayın yolcularımızın bilet alırken, bilet satış gişelerinde yolcu yoğunluğunun fazla olduğu zamanlarda daha dikkatli davranmaları ayrıca yolculukları esnada ikram edilen yiyecek ve içecekleri kabul etmemeleri gerekmektedir. Bütün yolcuların bilgi edinmesi önemle rica olunur.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber