Belediye mafyayı bitirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2007 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan İSPARK, otopark mafyasına büyük darbe indirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan İSPARK (İstanbul Otopark İşletmeleri A.Ş.) otopark mafyasına büyük darbe vurdu. Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet sloganı ile yolan çıkan İSPARK İstanbul'da, birçok noktada değnekçiliği bitirdi. Bazı bölgelerde gece ortaya çıkan değnekçiler için ise özel önlemler alınıyor.

40 BİN ARAÇ PARK EDİYOR

Yaklaşık 15 ay önce kurulan İSPARK İstanbul'da yeraltı katlı, yerüstü katlı, açık ve caddelerde 400 noktada otopark hizmeti veriyor. Bu alanlarda tam 40 bin araç park ediyor. Uzman eğitimciler tarafından periyodik olarak eğitime tabi tutulan bin personel, mafyayı otoparklardan uzaklaştırmak için mücadele veriyor.

BAZI PARKLAR ÜCRETSİZ

İSPARK, otoparklardan ayda 3,5 milyon YTL gelir elde ediyor. Daha önce nereye gittiği belli olmayan bu para belediyenin kasasına giriyor. 750 araçlık Ümraniye katlı otoparkında bir saat, 500 araçlık Zeytinburnu yeraltı katlı otoparkında ise 2 saat ücretsiz hizmet veriliyor. Şirket aynı zamanda İstanbul'da park etme kültürünün yerleşmesine de öncülük ediyor. İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, bu noktaya gelmek için çok mücadele verdiklerini, otopark mafyasının kökünü kazıyıncaya kadar da bu mücadelelerinin devam edeceğini söylüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber