Eşini taciz edeni bıçakladı, 5 yıl hapis cezası aldı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Nisan 2007 18:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da, komşusu 39 yaşındaki Mustafa Bunar'ı, eşi T.B.'yi taciz ettiği iddiasıyla bıçaklayarak yaralayan 44 yaşındaki Erol B., 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Beş ay önce meydana gelen olayda Erol B., aynı apartmanda oturdukları, eşinden boşanan infaz koruma memuru Mustafa Bunar'ı, eşi T.B.'ye aşk mektupları yazıp taciz ettiği iddiasıyla bıçakladı. 3 yerinden bıçaklanan Bunar, hastaneye kaldırılırken, Erol B. ile eşi T.B. gözaltına alındı.

T.B. polisteki ifadesinde Bunar'ı kendisinin bıçakladığını söyledi. Ancak, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede ifade değiştirerek suçu eşinin işlediğini ileri sürdü.

Erol B., ?adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Erol B. bugün karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Erol B. savunmasında, ?Mustafa'nın evinin suyu kesik olduğu için sürekli bizim evden su alıyordu. Bu gidiş gelişlerde ben evde yokken eşimi taciz etmiş. Aşk mektupları yazmış. Eşim de bana olayı anlatınca, kendisiyle konuşmaya gittim. Ama bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için onu bıçakladım? dedi.

Daha önceki duruşmaya katılan Mustafa Bunar ise, sanığın eşini taciz etmediğini belirterek, ?Evlerine su almaya gittiğim doğru. Ancak ben kimseyi taciz etmedim. Aksine bu gidiş gelişlerde T.B. bana asılıyordu. Eşini bırakıp benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Benim yanımda eşine beni sevdiğini ve onu terk edeceğini söylemişti. Erol'un bundan haberi vardı. Olay günü de ben apartman kapısından içeriye girince, sanık kafama sert bir cisimle vurdu. Yere düşüncede beni sırtımdan bıçakladı. Eşi kendisini durdurmasaydı, beni orada öldürecekti? demişti.

İlk ifadesinde suçu üzerine aldığı için ?resmi kurumu kandırmak ve yalan beyanda bulunmak' suçlarından tutuksuz yargılanan 2 çocuk annesi T.B. ise Mustafa Bunar'ın yalan söylediğini ileri sürerek, ?Evimize gidip gelirken, benden hoşlandığını, kocamı bırakıp onunla evlenmemi söylüyordu. Ben bu tekliflerini kabul etmedim. Ancak, beni elle ve sözle taciz ediyordu. Tacizleri artınca bende durumu eşime söyledim ve bu olay oldu. Eşimi, korumak için poliste suçu ben üstlendim? dedi.

Mahkeme heyeti, Erol B.'yi ?adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırırken, T.B.'ye ise 3 ay 10 gün ceza verdi. T.B.'ye verilen ceza ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber