Erdoğan'a rağmen FETÖ sanığının avukatı oldu

"Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "para kasası" olduğu iddia edilen NAKSAN Holding'e yönelik davada bir detay gözlerden kaçmadı."

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2017 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan'a rağmen FETÖ sanığının avukatı oldu
Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "para kasası" olduğu iddia edilen NAKSAN Holding'e yönelik davada bir detay gözlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce "FETÖ davalarında sanıkların savunmalarını AK Parti'li hiçbir ismin ve yakınlarının yapmaması uyarına karşın, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'in oğlunun bir üst düzey FETÖ sanıklarına avukatlık yapması kafaları karıştırdı.

Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun tutuklu yargılandığı 21 sanıklı davanın tutuksuz yargılanan sanıklarından Hasan Hüseyin Nakıboğlu'nun savunma avukatlığını Milletvekili Ahmet Uzer'in oğlu İstanbul Barosu'na kayıtlı Sinan Uzer yaptı. Duruşmaya İstanbul'dan video konferans sistemi SEGBİS aracılığıyla katılarak savunma yapan Avukat Sinan Uzer dakikalarca FETÖ sanığını savundu.

Sinan Uzer'in aynı zamanda kayınperi de olan FETÖ sanığı Hasan Hüseyin Nakıboğlu'nun yanı sıra KHK ile kapatılan TUSKON'un son başkanı Rızanur Meral ve Selim Nakıboğlu'nun da savunmalarını üslendiği iddiası şaşkınlığı bir kat daha arttırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber