2017'nin karanlık cinayetleri

2017'de en çok konuşulan olaylardan biri de işlenen karanlık cinayetler oldu. Antalya'da çevreci çift Ali Ulvi-Aysin Büyüknohutçu çiftlik evlerinde ölü bulunurken, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz Beşiktaş' daki bir otel odasında eski manken Filiz Akel tarafından öldürüldü

Kaynak : Karar
Haber Giriş : 01 Ocak 2018 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2017'nin karanlık cinayetleri

* 10 MAYIS - ÇEVRECİ ÇİFTE 'ÇİRKİN' SUİKAST

Antalya'da maden ocaklarına karşı yürüttükleri mücadeleyle bilinen çevreci Ali Ulvi-Aysin Büyüknohutçu çifti evlerinde ölü bulundu. Cinayetin failinin Ali Yumaç olduğu belirlendi. Yumaç cinayetleri, para karşılığında kapatılan bir maden ocağı için işlediğini itiraf etti.

* 27 AĞUSTOS - ESKİ MANKENDEN ŞAŞMAZ'A KURŞUN

Sunucu ve oyuncu 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta bir otel odasında silahla vurularak öldürüldü. Cinayeti aynı odada intihar ettiği belirlenen eski manken Filiz Aker'in işlediği ortaya çıktı. Otopsi raporunda Aker'in odadan çıkmak isteyen Şaşmaz'ı sırtından vurduğu, daha sonra intihar ettiği belirtildi.

* 22 EYLÜL - SURİYELİ AKTİVİST İLE KIZINA VAHŞİ İNFAZ

İstanbul Üsküdar'da Suriyeli aktivist Oruba Barakat (60) ile gazeteci kızı Halla Barakat (22) evlerinde ölü bulundu. Bıçaklanarak katledildikleri tespit edilen anne-kız toprağa verilirken, şüpheli olarak aranan Barakat'ın akrabası Ahmet Barakat Bursa'da yakalandı. Gözaltına alınan Barakat tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber