İlköğretim Okulu, Comenius Okul Ortaklığı Projesi'ne kabul edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2007 18:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu, Comenius Okul Ortaklığı Projesi'ne kabul edildi. Fransız ve Alman öğretmenler, proje kapsamında Gölbaşı ilçesine gelerek okulda incelemelerde bulundu.

Şehit Ahmet Demir İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Buğrul, 7 kişilik bir heyetten oluşan Fransız ve Alman öğretmenlerin Comenius Okul Ortaklığı Projesi kapsamında okullarına ziyarette bulunduklarını belirterek, "19-26 Kasım 2006 tarihleri arasında Fransa ve Almanya'daki okulları ziyarete gittik. Bu projenin amacı Türkiye'deki eğitim sistemini görmek, eğitim alanında Türkiye ve Avrupa eğitim sistemi arasında iletişimi sağlayarak daha kaliteli bir eğitim ortaya koymaktır"dedi.

Bu arada Fransa ve Almanya'dan gelen öğrenmenler, ilköğretim okulunda derslere girdi. Okulu gezen heyet adına bir açıklama yapan Yves Comtes, Türkiye'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bizlere gösterilen bu ilgi karşısında, gözlemlerimizin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. Türkiye'de eğitim sisteminde aldığımız bilgileri bizde okullarımızda kullanacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber