Kızıyla birlik olup kocasını öldürdü sonra üzerine beton döktü

İstanbul'da bir kadın, uyuşturucu kullandıktan sonra kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan eşini 13 yaşındaki kızıyla beraber öldürüp cesedini iki gün sakladıktan sonra su kuyusuna attı. Anne ve kız polis ekiplerince gözaltına alındı

Haber Giriş : 24 Ocak 2018 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kızıyla birlik olup kocasını öldürdü sonra üzerine beton döktü

İstanbul'da bir kadın, uyuşturucu kullandıktan sonra kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan eşini 13 yaşındaki kızıyla beraber öldürüp cesedini iki gün sakladıktan sonra su kuyusuna attı. Anne ve kız polis ekiplerince gözaltına alındı.

İşte cinayetin öncesinde yaşananlar ve kan donduran olayın detayları...

Evli ve 3 çocukları olan Alper ve Nazlı Balcı çifti Avcılar'da yaşıyordu. İddialara göre, 40 yaşındaki Alper Balcı uyuşturucu kullanıyordu. Uyuşturucunun da etkisiyle kendisini kaybeden Alper Balcı, eşi ve çocuklarına sık sık şiddet uyguluyordu. Sürekli şiddet gören 39 yaşındaki Nazlı Balcı, kızı 13 yaşındaki S.B ile kızıyla plan yaptı.

Kocasını öldürüp kuyuya atan Nazlı Balcı gözaltına alındı.

KIZIYLA BİRLİKTE ÖLDÜRDÜ İKİ GÜN CESEDİ SAKLADI!

Anne Nazlı, yaptığı plan dahilinde kızıyla birlikte 21 Ocak Pazar Günü saat 18.00 sıralarında yatak odasında uyuyan baba Balcı'nın yanına geldi. Evde bulunan ruhsatsız tabancayı alan kadın, eşinin başından vurarak öldürdü. Yatak odasının kapısını kilitleyen çıkan anne ve iki gün sonra tekrar yatak odasına geldi. Eşinin cansız bedenini yorgana saran kadın kendisine ait iş yerinin yakınlarında bulunan su kuyusuna attıktan sonra üzerine çimento dökerek üzerini kapattı.

CESET KUYUDA BULUNDU

Dün bir iş yerinin atölyesi yakınlarındaki su kuyusunda ceset bulunduğu ihbarı üzerine İstanbul Emniyeti'ne bağlı Avcılar Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Söz konusu adreste polis ekipleri inceleme yaparken, itfaiye ekipleri ise cesedi kuyudan çıkardı. Yapılan incelemeler sonucu, cesedin iş yeri sahibi olan Nazlı Balcı'nın kocası Alper Balcı olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri Nazlı Balcı'yı gözaltına aldı.

ÖLEN ADAM UYUŞTURUCU SATICISI ÇIKTI

Emniyette sorguya alınan kadın, eşini kızıyla beraber öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine, kızı S.B. de gözaltına alındı. Yapılan çalışmalara kapsamında, Alper Balcı'nın oto hırsızlığı ve uyuşturucu ticaretinden kaydının olduğu ortaya çıktı. Öte yandan, çiftin adresinde yapılan aramalarda, çok sayıda uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan anne ve kızın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Tugay SADAY- Sözcü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber