'Topraklarımıza göz diken insanların paçavralarını başlarına çarpacağız'

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Binlerce kilometre uzaklıktan gelip topraklarımıza göz diken insanların o paçavralarını alacağız ve Allah'ın izniyle yerlere gömeceğiz, başlarına çarpacağız." dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2018 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Topraklarımıza göz diken insanların paçavralarını başlarına çarpacağız'

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret eden Fakıbaba, Diyarbakır'ın kültür kenti ve her ırktan insanın bir arada yaşadığı bir kent olduğunu, bunun çok büyük zenginlik olduğunu söyledi.

Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda terörün üstesinden mutlaka gelineceğini vurgulayan Fakıbaba, şunları kaydetti:

"İnşallah biz her zaman takım halinde terörün üstesinden geleceğiz. Afrin'de dün iki şehidimiz vardı. Allah rahmet eylesin. Millet olarak inanıyoruz ki bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Binlerce kilometre uzaklıktan gelip topraklarımıza göz diken insanların, o paçavralarını alacağız ve Allah'ın izniyle yerlere gömeceğiz, başlarına çarpacağız. Bu konuda çok kararlıyız ve başarılı olacağımıza Mehmetçik'in mutlaka ve mutlaka çok başarılı olacağına yürekten inanıyoruz."

Birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Bakan Fakıbaba, "Bakanlık olarak Diyarbakırlı hemşehrilerimin her alanda önünü açmak benim en önemli görevlerimin başından geliyor. İnşallah hep birlikte bu konuda çözüm yollarını arayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari il başkanlığı kongresinde yayla yasağının kaldırılacağını müjdelemesine ilişkin bir gazetecinin sorusunu yanıtlayan Fakıbaba, "İnşallah bu yıl meralar açılacak. Meraların açılması demek hayvan sayısının artması demek." ifadelerini kullandı.

Mehmet Sıddık Kaya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber