Küçükkuyu'da sahte doktor paniği

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2007 17:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale'de, gündüz saatlerinde bahçesinde çalışmakta olan yaşlı adamın evine gelen 2 kişi, muayene etme bahanesiyle odaya soktukları yaşlı adamı bıçak zoruyla ameliyat etmeye kalkıştı. Organlarının alınacağını düşünen şahıs bağırarak canını kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, olay Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde meydana geldi. "Sağlık Bakanlığı'ndan geliyoruz. Herkesi muayene ettik, sıra sende" deyip bahçesinden evine soktukları Hasan Ekinci'yi (70) ayağından kelepçeyle bağlayıp, beline taktıkları kemere de elektrik veren doktor görünüşlü 2 kişi, korku dolu anlar yaşattı. Yanlarında getirdikleri çantaların içindeki kesici aletleri gören Eskici bağırarak kaçıp canını kurtarmayı başardı. Eskici'nin bağırmasıyla paniğe kapılan şahıslar ise 34 plakalı özel otomobillerine binerek kaçtı.

Yaşadığı olaydan dolayı çok etkilenen Hasan Eskici, "Eşim Sevim Eskici komşuya gezmeye gitmişti. Ben de bahçede çalışırken kapının önünden bir otomobil geçti. Otomobil az ileride durdu. İçinden, takım elbiseli ve elinde doktor çantası olan biri indi, diğerinin elinde ise bavul gibi bir çanta vardı. 'Biz Sağlık Bakanlığı'ndan geliyoruz, herkesi muayene ettik, sıra sende' deyip içeri girmemi istediler. Ben 'Bahçede muayene edin' dediysem de, 'Elektrik lazım, içeri girmeliyiz' diye ısrar ettiler. Odaya

girdiğimizde beni külotuma kadar soydular. Ben muayene edeceklerini zannederken genç olanı ayağıma bir kelepçe taktı. Sonra da kalbimin üzerine bir şey yapıştırdı. Diğeri de belime elektrikli bir cihaz bağladı ve prize taktı, ben titremeye başladım. Genç olan su lazım deyip mutfağa su almaya giderken, diğeri de eline eldiven geçirdi. Ben korkmaya başladım. Getirdikleri büyük valizi açınca içinde birçok kesici aleti gördüm. Şişe içinde sarı sular vardı. Ben organlarımı alacaklarını tahmin edip var gücümle 'Can kurtaran yok mu?' diye bağırmaya başladım. Bunlar eşyalarını toplayıp kaçarken çığlıklarımı duyan komşular geldi. Ama adamlar geldikleri otomobil ile köy yoluna doğru kaçtı. Biz hemen jandarmaya haber verdik. Şu an psikolojim bozuk. Her an tekrar gelip beni kesecekler diye korkuyorum. Gözüme uyku girmiyor. O nedenle bahçede otururken bile yanımda ekmek bıçağı taşıyorum. Bu olay beni hasta etti" dedi.

Beldede yapılan araştırmada, aynı şahısların bir hayvan damında tek başına yaşayan N.C. adlı şahsı da "Muayene edeceğiz" gerekçesiyle kandırmaya çalışırken, şahsın arkadaşları tesadüfen olay yerine gelince muayene için ısrar etmeden gittikleri anlaşıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber