Öğretmenlerini okullarına döndürdüler

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Nisan 2007 18:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Karabük Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri, öğretmenleri İsmail Aktaş'ın bir başka okula atanması üzerine, Karabük Valisi Can Direkçi'den atamanın durdurulmasını istedi.

Vali Can Direkçi, öğrencilerin isteklerini kırmayarak, öğretmenin aynı okulda kalmasını sağladı.

Zübeyde Hanım Lisesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan İsmail Aktaş, Karabük Demir Çelik Lisesi'ne atandı. Öğretmenlerinden ayrılmak istemeyen bir grup öğrenci, Karabük Valiliği'nin önünde toplandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri durumu Vali Can Direkçi'ye iletti. Öğrencilerin hareketinden memnun olan Vali Can Direkçi, İsmail Aktaş'ın aynı okulda kalmasını sağladı.

Öğrencilerin, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle güzel diyaloglar içerisinde olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Vali Direkçi, ?Anlaşılıyor ki öğretmen arkadaşlarımız çocuklarımıza gereken önemi veriyorlar, onları çok seviyorlar, öğrencilerimiz de onları çok seviyor. Böylesine bir ortam, bizim eğitim camiası olarak tüm okullarımızda görmek istediğimiz bir ortam. İsmail Aktaş'ın çalışmalarından bizler çok memnunuz. Gerekli talimatları verdik. Arkadaşımız bu okulda görev yapmaya devam edecek? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber