Erdoğan: Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin Kahramanmaraş il kongresinde yaptığı konuşmada partililerin "Bizi Afrin'e götür" sloganı üzerine "Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun, ama şu anda ihtiyaç yok" dedi. Vatandaşlar E-Devlet üzerinden sefer görev emri olup olmadığını sorgulayabiliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2018 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada, salondakilerin, 'Reis bizi Afrin'e götür' diye seslenmesi üzerine, "Şimdi eğitimli kadrolarımızı gönderiyoruz. Sefer görev emri olanlar öncelikle hazır olsunlar. Ama şuan ihtiyaç yok. Karar verildiği anda yola revan oluruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sınırları boyunca bir terör koridoru oluşturarak ülkemizin binlerce yıllık komşularından ve ayrılmaz coğrafyadan koparılmak istendiğini süreçte bıçak kemiğe dayandığı için harekete geçtiklerini belirterek, "Teröristin yanında kol kanat gerenler Türkiye'yi korkutabileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. Yeni bir dirilişin arifesindeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş il kongresinde yaptığı konuşmasına "Kahramanmaraş'ın saygıdeğer güzel insanları, sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. Dışarıda salonun üç misli bir katılım vardı ve onlara selam vermeden içeri girmemiz doğru olmaz. Şimdi sizlerle beraberiz. Bu heyecanınız, bu coşkunuz ve burada Kahramanmaraş'ın tüm ilçelerindeki mahallelerindeki vatandaşlarıma selamlarımı iletiyorum. Kuruluşundan bu güne kadar ak parti, tüm teşkilatlarında vazife yapmış tüm kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ahrete intikal etmişlere rahmet niyaz ediyorum" diyerek başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber