Deniz Kuvvetleri Komutanı'nın Yaveri kaza kurbanı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2007 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
<

ANKARA'nın Çamlıdere İlçesi'nde, keskin virajda önünde trafik kazası yapan araca çarpmamak için direksiyon kıran askerin kullandığı sivil otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada emniyet kemeri takmadığı anlaşılan Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu'nun yaveri Albay Birol Atakan yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Ankara- İstanbul TEM otoyulunun 83'ncü kilometresinde meydana geldi. Plakası açıklanmayan otomobilin kimliği saklı tutulan asker sürücüsü, önünde kaza yapan araca çarpmamak için direksiyon kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çartı.

Otomobilin sağ ön koltuğunda oturan ve emniyet kemeri takmadığı belirtilen Albay Birol Atakan, çarpmanın şiddetiyle ön camdan fırlayarak yere düşüp yaşamını yitirdi. Kazada, kimlikleri açıklanmayan ve aynı otomobilde bulunan Atakan'ın ailesi ve sürücü askerin hafif sıyrıklarla kurtulduğu açıklandı.

Çamlıdere Kaymakamı Hüseyin Parlak, TEM otoyolundaki kazada hayatını kaybeden subayın dışında yaralanan ve ölen olmadığını açıkladı. Parlak, keskin viraj bulunan bu bölgede daha önce de birçok kazanın meydana geldiğini belirterek, ?Virajı alamayan araç bariyerlere çarpmış. Hayatını kaybeden subayımız dışında yaralanan ve ölen yok'' dedi.

Albay Atakan'ın cenazesi, askeri ambulansla Ankara GATA'ya gönderilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber