Jandarma Ankara Bölge Komutanının yeğeni dövülerek öldürülmüş

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Mayıs 2007 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Jandarma Ankara Bölge Komutanı Tümgeneral Hüseyin Güçlü'nün ölü bulunan yeğeni Ahmet Kudret Güçlü'nün (28) otopsi raporu tamamlandı.

İntihar girişiminde bulunan nişanlısı Zeynep T'yi, 2 Şubat'ta İbni Sina Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde ziyaret ettikten sonra kayıplara karışan ve cesedi Kızılırmak'ta bulunan Güçlü'nün suya atılmadan önce dövülerek öldürüldüğü belirlendi.

Kafası dahil vücudunun birçok bölgesinde darp izleri olduğu belirlenen Güçlü'nün, kesici bir aletle de yaralandığı adli tıp raporunda belirtildi. 35 gün süreyle su yüzüne çıkmayan cesedin, taşa bağlanmış olma ihtimalinin çok yüksek olduğu, ancak deforme olan cesette bu yönde herhangi bir bulguya rastlanmadığına dikkat çekildi.

Güçlü'nün nişanlısı Zeynep T'nin ablası H.K. ile de ilişkisi olduğu yönünde bilgilere ulaşan polis, olayı "namus cinayeti" olarak değerlendirmişti. Telefon konuşmalarını incelemeye alan polis, gece saat 23.00 sıralarında Güçlü'nün telefonundan yapılan görüşmeleri yanındaki üç şahsın gerçekleştirdiğini tespit etti. Otopsi raporunun çıkmasının ardından "adam kaçırmak, hürriyeti tahdit ve adam öldürmek" suçlarından çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan Güçlü'nün nişanlısı Zeynep T'nin ablası H.K, ağabeyi H.T. ve Güçlü'nün kaybolduğu gün Kırıkkale'ye aynı otomobilde gittiği belirlenen Ş.Y. ve M.İ. üzerinde yoğunlaşan soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber