'Anketlerde AK Parti yüzde 45.3'le birinci'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2007 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Bşkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, son yapılan kamuoyu araştırmasında AK Parti'nin yüzde 45.3'le birinci parti oldağunu, CHP'nin barajı geçtiğini ve diğer partilerin barajın altında kaldığını söyledi.

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Seçim Koordinasyon Toplantısı'nda 81 ilin seçim koordinasyon başkanlarına seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, 3 Kasım 2002 tarihinden itibaren yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirtti. Çetinkaya, "Halk bilenmiş sandığı bekliyor. 3 Kasım'da yenilen pehlivan güreşe doymazmış, önümüzdeki seçimlerde bunlar yeniden sandığa gömülecek. Karşımızdaki birkaç lider miyadını doldurdu. Geride kalanlarda milletin elniden kurtulamayacaklar. Bunlar sık sık unuturlar ama milltimizin hafızası güçlüdür, kesinlikle yapılanları unutmazlar" dedi.

Konuşmasında KÖYDES Projesi'ne de değinen Çetinkaya, KÖYDES'in bir devrim olduğunu ve dünyanın bu projeyi yakından izlediğini dile getirdi. Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine AK Parti hükümeti sayesinde çıktığını belirten Çetinkaya, AK Parti'nin din esaslı olmayan, ırkçılığa karşı ve faşizmin karşısında olan 3 kırmızı çizgisinin olduğunu ve bu esasların asla değişmeyeceğini ifade etti.

Erzurum mitingine de değinen Çetinkaya, Erzurum'da yağışa rağmen bir kişinin bile miting alanını terk etmediğini ve bunun da halkın Başbakan'ına nasıl sahip çıktığının göstergesi olduğunu söyledi.

Toplantının sonunda partililere, son yaptıkları kamuoyu araştırması sonucunda AK Parti'nin yüzde 45.3'le birinci parti oldağunu, CHP'nin barajı geçtiğini ve diğer partilerin barajın altında kaldığı müjdesini verdi. Toplantının geri kalan kısmı basına kapalı yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber