Turkcell'den yüzde 50 indirimli kampanya

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2007 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turkcell'in yeni kampanyası ile bireysel ve kurumsal, faturalı ve ön ödemeli hat kullanan tüm İşTcell kullanıcıları, 15 Mayıs tarihinden itibaren yurt dışında tüm aramalarını yüzde 50 indirimli yapabilecekler.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada indirimin, Turkcell'in uluslararası dolaşım anlaşması olan 193 ülkede, tüm yönlere yapılacak çağrılar için geçerli olacağı belirtildi.

Açıklamada, İşTcell kullanıcılarının yurt dışında, sadece arama yapılan günlerde geçerli olmak üzere gün başına yalnız 1 YTL (15 kontör) karşılığında, başka bir ek ücret ödemeden, yüzde 50 indirimden yararlanılabileceği kaydedildi.

Açıklamada, yurt dışı görüşmelerinde yüzde 50 indirim kampanyasının, Turkcell'in şimdiye kadar uluslararası dolaşım için yaptığı en büyük kampanya olma özelliğini taşıdığı ifade edilerek, sık seyahat eden İşTcell kullanıcılarına önemli bir maliyet avantajı sağlayacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, İşTcell kullanıcılarının İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Antalya hava limanlarındaki yolcu binalarında ve kapalı park alanlarında da yüzde 50 indirimli konuşacağı bildirildi.

30 Eylül 2007'ye kadar sürecek kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin, hava limanlarında indirimli konuşmak için İşTcell kullanıcısı olmalarının yeterli olacağı kaydedilen açıklamada, yurt dışında indirimli konuşmak isteyen ve hattı yurt dışında kullanıma açık olan İşTcell kullanıcılarının ise IS GEZGIN yazıp 2121'e ücretsiz kısa mesaj göndermeleri gerektiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber