15 Temmuz hainine devlet koruması!

ABD'nin FETÖ elebaşı Gülen'i koruma altına almasından sonra bir rezalet de Gürcistan'da yaşandı. Darbe girişiminin arkasındaki isimlerden 24 saat polis koruması altında olan Mustafa Emre Çabuk devlet korumasına alındı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 15 Mayıs 2018 08:40, Son Güncelleme : 15 Mayıs 2018 08:59
15 Temmuz hainine devlet koruması!

AB'nin Alman Parlamenteri Rebecca Harms'ın kirli diplomatik baskılarıyla tutuklandıktan sonra serbest kalan FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinden Mustafa Emre Çabuk hakkında Gürcistan skandal bir karar daha verdi.

Yalnızca Türkiye'de değil Gürcistan'da suikastla öldürülebileceği yalanını ileri süren Çabuk'a devlet koruması altına alındı. Şaşkınlık uyandıran bu gelişmenin ardında FETÖ'nün Gürcistan yapılanmasının ne kadar etkin olduğu bir kez daha açığa çıktı.

Çabuk, böylece elebaşı Gülen'den sonra ilk kez yurtdışında devlet koruması altına alınan ikinci isim oldu. Çabuk bundan böyle 24 saat polis tarafından resmi olarak korunacak.

SAVCILIK SUSKUN

Skandal kararın 23 Şubat'ta alındığı belirtildi. Savcılık basınının bu konudaki sorularını cevapsız bıraktı.

KAÇMA TEHLİKESİNE KARŞI TUTUKLANMIŞTI

FETÖ'nün Özel Demirel Koleji yöneticilerinden Mustafa Emre Çabuk, kaçma tehlikesi göz önünde bulundurularak 24 Mayıs 2017 tarihinde tutuklanmıştı. Türkiye'ye gönderileceği konuşuluyordu.

Tiflis Mahkemesi'nin kararıyla kaçma ihtimali bulunduğu için gözaltına alınıp ardından cezaevine konulan Çabuk kirli diplomasi sayesinde geçtiğimiz günlerde serbest bırakıldı.

BÜLENT ŞANLIKAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber