Belediye işçisi kendini trenin altına attı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2007 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'de ruhi bunalım geçiren belediye işçisi, yük treninin önüne atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Bilal Ata (40), sabah saatlerinde abdest alarak Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı. Evinden ayrıldıktan sonra Yeşilyurt sokak üzerinde bulunan demiryoluna giden Bilal Ata, burada tren raylarının üzerine çıkarak beklemeye başladı. Bu sırada Yerköy'den Ankara istikametine gitmekte olan makinist Süleyman Üçtaş ve Yardımcısı Raşit Kılıç yönetimindeki 1050 ton ağırlığındaki 24801 sefer sayılı yük treni raylar üzerinde bekleyen ve trenin geliş yönüne arkasını dönen Bilal Ata'ya çarptı. Çarpma sonucunda tren Ata'yı yüz metre sürükledi. Ata, olay yerinde hayatını kaybetti.

Tren makinistlerinin çarpmadan önce rayların üzerinde bekleyen Bilal Ata'yı fark ederek uzun süre siren çaldıklarını belirten Dursun Okatan, "Olay sırasında ben arabamı park ediyordum. Bu sırada trenin geldiğini ve rayların üzerinde birisinin olduğunu farkettim. Tren sürekli olarak sirenini çaldı ancak rayların üzerindeki kişi çekilmedi" dedi.

Belediye işçisinin parçalanarak can verdiği olaydan sonra İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alarak, inceleme başlattı. İncelemelerin ardından tren 2 saat rötarla yoluna devam etti. Bu sırada polisin olay yerinde aldığı güvenlik tertibatı nedeniyle Kırıkkale'den geçmekte olan Doğu Anadolu, Güney , Erzurum ve Van Ekspresi yaklaşık 2 saat Kırıkkale ve Çerikli istasyonlarında bekletildi.

Diğer taraftan intihar eden Bilal Ata'nın bir süredir psikolojik problemleri olmasına rağmen çevresi tarafından sevilen ve kimseye zararı olmayan bir yapıya sahip olduğunu belirten yakınları ise son günlerde durgun olduğunu ve çok az konuştuğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber