Akif Çağatay Kılıç: Kararlar hızlanacak, bürokrasi azalacak

Gençlik ve Spor Eski Bakanı, Samsun milletvekili Akif Çağatay Kılıç, 27. dönem İstanbul'dan adayı oldu. Kılıç, CNN Türk canlı yayınında sorular yanıtlıyor

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 05 Haziran 2018 11:26, Son Güncelleme : 05 Haziran 2018 11:29
Akif Çağatay Kılıç: Kararlar hızlanacak, bürokrasi azalacak

Kılıç'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Cumhurbaşkanımızın hep şöyle bir bakış açısı olmuştur. İstanbul Türkiye'nin özetidir. Bakan arkadaşlarımızın İstanbul'dan aday olması bu bakımdan önemlidir. Siyasi partilar en yoğun çalışmalarında İstanbul'u ön planda tutarlar. Sahada gördüğümüz kadartıyla karşılığını görüyoruz.

Vatandaşlar bu seçimin farkındalar. Yerli ve milli projelerin bu seçimin ardından hayata geçirileceğini görüyor.

Vatandaşlarımız kimin sırtında sorumluluğun olduğunu görüyor. Biz hep verebileceğimizi yapabileceğimizi ortaya koyduk. Makro dengeler önemli. Ancak biz bir üst kademeye nasıl atlayabileceğimizi konuşup ortaya koyuyoruz.

Biz mega projelerimizi ortaya koyuyoruz. Kanalistanbul olsun, 3. Havalimanı olsun. Biz yapmaktan

Vatandaşlarımız genel resmi çok iyi görüyor. Yeni sistemle ilgili bilgilere sahipler. Vatandaşlar yeni sistemin biran önce hayata geçmesini istiyor.

Verilen kararlar bir an önce uygulansa çok yol alacağız. Yapısal reformların hızlanması şart. Bu da yeni sistemle olacak. Yeni sistemin hayata geçirilmesi için meclis aritmetiğinin de önemi var. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız da dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber