Gazi Üniversitelilerin çektiği 'Rüzgarlı Sokak' belgeseli tamamlandı

Haber Giriş : 25 Mayıs 2007 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi 2007 yılında kuruluşunu 40'ıncı yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Bu etkinlikler kapsamında gösterimi gerçekleştirilecek olan ve çalışmaları bir yıldır süren ?Rüzgarlı Sokak? belgeselinin çekimleri de tamamlandı.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi 2007 yılında kuruluşunu 40'ıncı yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, 40'ıncı yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladığı belirtilirken, bu etkinlikler kapsamında gösterimi gerçekleştirilecek olan ve çalışmaları bir yıldır süren ?Rüzgarlı Sokak? belgeselinin çekimlerinin de tamamlandığı kaydedildi.

Belgeselde, Ankara'da başlangıcından günümüze basın tarihi serüvenine ev sahipliği yapmış olan Rüzgarlı Sokak'ın tarihsel bir bakış açısıyla ele alındığı belirtildi. Belgeselde, mesleğine Rüzgarlı Sokak'ta başlayan duayen gazetecilerden, esnafa kadar sokağa hayat verenlerin yaşantılarından yola çıkıldığı ifade edildi. Ayrıca, gazete bürolarından matbaalara, eğlence yerlerinden lokantalara, tarihe tanıklık eden mekanlar, insanlar ve olayların da anlatıldığı kaydedildi.

?Rüzgarlı Sokak? belgeselinin ilk gösterimi 29 Mayıs'da saat 18.30'da Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonu'nda gerçekleştirilecek.(ANKA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber