Koşullu Soru İçeren İlk Memurlar.net Anketi

Memurlar.net olarak ilk kez çoktan seçmeli bir anket yayımladık.... 29.05.2007 tarihi saat 11 civarlarında yayına giren ankette bibirini takip eden iki anket sorusu yer almaktadır. Umuyoruzki önümüzdeki günlerde, bu şekilde daha güzel koşullu anket soruları yayımlayabileceğiz. Ancak, gerek bu anket gerekse de daha önce yayımladığımız anketler bağlamında bir açıklama yapma gereği duyuyoruz. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Mayıs 2007 00:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Memurlar.net anketleri diğer internet sitelerindeki anketler kadar güvenilirdir. Ne daha azıdır ne daha fazlasıdır.

2- Anketlere programlar vasıtasıyla blok oy gönderilmediği sürece, Memurlar.net'in anketlere müdahelesi söz konusu olmamaktadır.

3- Memurlar.net sitesinde yayımlanan anketlerin sonuçları sadece ve sadece memurlar.net'e girenlerin tercihlerini yansıtmaktadır. Bu sonuçlardan yola çıkarak tüm Türkiye'yi kapsayacak genel değerlendirmelerde bulunmak uygun değildir. Bu bağlamda, sonuçların sadece siteye giren memurlar.net ziyaretçilerinin görüşlerini yansıttığını her zaman akılda tutmak gerekmektedir. Diğer yandan, ziyaretçilerin görüşleri zamana ve şartlara göre değişebilmektedir. Hatırlanacağı üzere 2006 yıl toplu görüşmelerinde uygulanan anketlerde, ziyaretçilerimiz KESK'in duruşunu beğenmiştir.

4- Özellikle siyasi anketlere müdahelelere sıklıkla rastlamaktayız. Bunu tespit ettiğimiz anda sonuçları, müdaheleden önceki hale getirmekteyiz. Bu bağlamda, 24 mayıs tarihinde yayına giren "Hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?" başlıklı ankette, yüzde 15'lerde seyreden bir siyasi parti, yüzde 30'lara tırmandırıldığı için, memurlar.net tarafından ankete müdahele edilmiş ve anket sonlandırılmıştır.

5- Memurlar.net olarak, eleştirelere her zaman açık olduğumuzu ve bu çerçevede bize gelen eleştirileri hakaret olmadığı sürece yayımlamaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber