Yaptığı dişi beğenmeyen hastasının kafasını kırdı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Haziran 2007 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diş Hekimi Sarkis Diresuyan, yaptığı dişleri beğenmeyen hastasına yumruk atarak kafasını kırdığı iddiasıyla tutuklu yargılandığı duruşmada, "Küfür edince onu ittim, yere düşüp başını çarptı" dedi.

YAPTIĞI dişlerini beğenmeyen hastası Ruşen Yıldız'ın kafasını kırdığı iddiasıyla yargılanan Diş Hekimi Sarkis Diresuyan, olayın kaza olduğunu söyledi.

Şişli 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık Sarkis Diresuyan katıldı. Kasten yaşamı tehlikeye sokacak halde yaralamak suçlamasıyla hakim karşısına çıkarılan Sarkis Diresuyan hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Diresuyan, "Bir sene önce Ruşen Yıldız, dişlerini yaptırmak için bana geldi. Ancak tedavinin ardından dişleri beğenmedi. Yeniden yapmak istedim ancak bu kez kendisi gelmedi" dedi. Otoparkta çalışan Ruşen Yıldız'a 2 bin YTL'lik tedaviyi 960 YTL'ye anlaşarak yaptığını ifade eden Sarkis Diresuyan, "Bu parayı da ondan almadım. Bir anlaşma yaptık, o bana para vermeyecek ama motosikletimin bir yıl boyunca otopark parasını almayacaktı. Bu para benim motosikletimin yıllık abonman ücretiydi onu karşılayacaktı" dedi.

Dişlerini beğenmediği için Ruşen Yıldız'ın iki kez motosikletinin lastiklerini patlattığını iddia eden Sarkis Diresuyan kendisini "O gün otoparka konuşmak için gittiğimde bana küfür etti. Ben de onu ittim. Kafasını beton zemine çarptı. İlk müdahaleyi de kendim yaptım. Kesinlikle yumruk atmadım" diye savundu. İkinci duruşmada mağdur Ruşen Yıldız'ın hazır edilmesini isteyen hakim, suçun niteliği ve cezanın değişebilir olduğunu belirterek Sarkis Diresuyan'ın tahliye edilmesine karar verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber