Kılıçdaroğlu: 13 maddelik bir öneri paketi açıkladık

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın internet sitesinde üst yönetimin tablosunun yayınlandığını belirterek "Bir numaradaki kişinin hiçbir unvanı yok. Bu kişi, çantacı olarak tanımlanıyor, hanedandan birisi" dedi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ağustos 2018 11:28, Son Güncelleme : 29 Ağustos 2018 12:00
Kılıçdaroğlu: 13 maddelik bir öneri paketi açıkladık

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, ekonomiye eleştiriler yöneltti.

"O onurlu ve gururlu, kimseye ödün vermeyen, ekonomik bağımsızlığını sağlayan, Londra'ya gidip tefecileri ikna edebilir miyin diye çabaya girmeyen Mustafa Kemal'in Türkiyesi'nden Erdoğan'ın Türkiyesi'ne geldik" diyen Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Türkiye bu badireyi nasıl atlatır diye 13 maddelik bir öneri paketi açıkladık. İyi niyetle, Türkiye'yi, insanımızı, çocuklarımızı sevdiğimiz için.

Türkiye, hanedanlık yapısı içinde çürüyen bir devlettir. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın internet sitesinde üst yönetimin tablosu yayınlandı. Bir numaradaki kişinin hiçbir unvanı yok. Bu kişi, çantacı olarak tanımlanıyor, hanedandan birisi. Nasıl oluyor da, bakan yardımcılarından, müsteşarlardan üstte. Bakandan sonra en yetkili kişi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber