Üniversite için hergün 6 saat koşuyorlar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2007 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu Atatürk Stadı'nda onlarca üniversite adayı, sıcak hava, yağmur çamur demeden her gün 6 saat koşarak beden eğitimi ve spor yüksekokulu sınavlarına hazırlanıyor.

Bir yandan ÖSS'ye hazırlanan onlarca kız ve erkek öğrenci, bir yandan da beden eğitimi ve spor yüksek okullarının özel yetenek sınavı için çalışmalar yapıyor. Öğrenciler, ?8 üniversitede değişik tarihlerde yapılacak olan sınavları kazanmak için çok çalışmamız gerek. Fazla bir zamanımız kalmadı. Başarmak için her türlü iklim şartlarına rağmen çalışıyoruz. Buraya kazanmak için geldik. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz? dediler.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu son sınıf öğrencisi İsmail Özdemir de Atatürk Stadı'na her gün onlarca kişinin çalışmaya geldiğini kaydederek, ?Biz arkadaşlarla 50 kişilik bir grup yaptık ve grupta bulunan öğrencileri çalıştırıyoruz. Hazırlamış olduğumuz program doğrultusunda arkadaşlarımız çalışıyor. Arkadaşlarımızın girecekleri sınavlarda başarılı olması için biz elimizden geleni yapıyoruz. Ağır bir çalışma programı olmasına rağmen herkes çok istekli bir şekilde çalışıyor? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber