Teröristlerin hedefi seçim büroları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2007 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşan Genel Seçimler öncesinde kaos ortamı oluşturmak amacıyla terör faaliyetleri gerçekleştiren yasadışı örgüt üyeleri, partilerin seçim bürolarını hedef aldı. Gaziosmanpaşa'da Ak Parti ve Saadet Partisi seçim bürolarına molotof kokteyli atan kimliği belirsiz kişiler, bürolarda maddi hasara neden oldu.

Gece 23:00 sıralarında meydana gelen saldırılarda partilerin seçim büroları hedef seçildi. Ak Parti ve Saadet Partisi'nin Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan seçim bürolarona gece saatlerinde molotof kokteylli saldırı gerçekleştirildi. Atılan molotof kokteylleri nedeniyle iki seçim bürosunda da maddi hasar meydana gelirken, her iki olayda da can kaybı ya da yaralanma olayı gerçekleşmedi. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırıların gerçekleştiği bürolara gelerek inceleme yaptı. Olayın ardından itfaiye ekipleri yangın ihtimaline karşı olay yerine gelirken, polis ekipleri 2 kişi ve kar maskeli oldukları öğrenilen saldırganların yakalanması için araştırma başlattı.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar ise saldırıya tepki gösterdi. Saldırının alçakça olduğunu söyleyen mahalle sakinleri karışıklık oluşturulmak istendiğini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber