DP'nin miting programı belli oldu

Haber Giriş : 12 Haziran 2007 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demokrat Parti'nin (DP) 22 Temmuzdaki genel seçimlere yönelik miting programı belirlendi.

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ilk mitingini 20 Haziran Çarşamba günü Antalya'da gerçekleştirecek. Antalya'yı Niğde, Tekirdağ, Şanlıurfa ve Afyonkarahisar takip edecek.

DP, son mitingini ise Ağar'ın memleketi olan Elazığ'da seçimden 1 gün önce 21 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirecek.

DP, 26 ilde miting yapmayı planlıyor.


Anavatan Partisi ile birleşme ve ittifak hayallerinin suya düşmesinin ardından seçime tek başına giren Demokrat Parti, aday listelerinin de tamamlanmasıyla seçim çalışmaları için kolları sıvadı. Ağar'ın seçim miting programı netleşirken ilk seçim mitingi 20 Haziran'da Antalya'da yapılacak.

-DP, 18 Haziran'da ise İstanbul'da yapacağı tanıtım toplantısı ile Türkiye geneli adaylarını tanıtacak.

ANKARA(ANKA)- Anavatan Partisi ile birleşme ve ittifak hayallerinin suya düşmesinin ardından seçime tek başına giren Demokrat Parti, aday listelerinin de tamamlanmasıyla seçim çalışmaları için kolları sıvadı. Ağar'ın seçim miting programı netleşirken, seçim startı da 20 Haziran'da Antalya'da verilecek. Seçime kadar toplam 26 ilde miting yapacak olan Ağar,

18 Haziran'da ise İstanbul'da yapılacak tanıtım toplantısı ile Türkiye geneli adaylarını tanıtacak.

Demokrat Parti seçim hazırlıklarına başladı. Aday listelerinin YSK'ya sunulmasının ardından ilk iş olarak DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın miting programı belirlenirken, Ağar'da 20 Haziran'dan itibaren yollara düşecek. İlk miting ise 20 Haziran'da Antalya'da yapılacak. DP'nin miting programına göre, 20 Haziran'daki Antalya mitingini 21 Haziran'da Niğde, 23 Haziran Tekirdağ mitingleri izleyecek.

GÜNEYDOĞU'DA İKİ MİTİNG YAPACAK

Seçim nedeniyle hergün bir ilde miting yapacak olan Ağar, 24 Haziran'da ise Güneydoğu'daki ilk seçim mitingini gerçekleştirecek. 24 Haziran'da Şanlıurfa'da seçmene hitap edecek olan Ağar, 25 Haziran'da Afyon'da olacak. Ağar, Güneydoğu mitinglerinin ikincisini ise 26 Haziran'da Mardin'de yapacak. Seçim çalışmaları çerçevesinde toplam 26 ilde miting gerçekleştirecek olan DP Genel Başkanı Ağar, 27 Haziran'da Kocaeli, 28 Haziran'da Kırıkkale, 30 Haziran'da Aydın, 1 Temmuz'da Hatay, 2 Temmuz'da Zonguldak, 3 Temmuz'da Eskişehir, 5 Temmuz'da Manisa, 7 Temmuz'da Trabzon, 8 Temmuz'da Bursa, 9 Temmuz'da İzmir, 10 Temmuz'da Adana, 11 Temmuz'da Aksaray, 12 Temmuz'da Samsun, 14 Temmuz'da Sakarya, 15 Temmuz'da Balıkesir, 16 Temmuz'da Giresun, 17 Temmuz'da Denizli, 19 Temmuz'da Konya, 20 Temmuz'da da Edirne'de seçmene seslenecek ve oy isteyecek.

SON MİTİNG ELAZIĞ'DA

Ağar'ın seçim öncesi son mitingi ise 21 Temmuz'da kendi seçim bölgesi Elazığ'da olacak. 3 Kasım seçimlerinde bağımsız aday olarak Elazığ'dan Meclis'e giren Ağar, bu kez kendisini Meclis'e taşıyan Elazığ seçmeninden Demokrat Parti'ye oy isteyecek.

ADAY TANITIMI 18 HAZİRAN'DA

Demokrat Parti aday tanıtımı için de kolları sıvadı. Seçim çalışmaları çerçevesinde aday tanıtımı 18 Haziran'da İstanbul'da gerçekleştirilecek. Toplantıda Ağar, Türkiye genelindeki milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıtacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber