Öğretmen ve müdür eşi trafik kurbanı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2007 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- ÖĞRETMEN VE MÜDÜR EŞİ TRAFİK KAZASI KURBANI

- BURSA'DA REFÜJÜ AŞIP KAMYONETLE ÇARPIŞAN OTOMOBİLDE KARI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

UĞUR USLUBAŞ

BURSA (İHA) - Bursa'da meydana gelen trafik kazasında bir öğretmen ile bir şirkette müdür olarak görev yapan eşi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi Eğitim Caddesi'nde dün gece 01.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, bir süt firmasında müdürlük yaptığı öğrenilen Uğur Okumuş (35) idaresindeki 16 FB 799 plakalı otomobil, refüjü aşıp karşı yönden gelen İsmail Çarban (46) yönetimindeki 16 EV 994 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, Uğur Okumuş ve öğretmen eşi Gamze Okumuş (35) olay yerinde hayatını kaybederken, İsmail Çarban ile kamyonette bulunan Serkan Şahin (25), Hüseyin Yavuz (34) ve Erdal Şekerci (24) yaralandı.

Yüksek İhtisas ve Şevket Yılmaz Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı araştırma yaptılar. Aracın bagajından çocuk kıyafetleri çıkması üzerine polis ekipleri takla atan aracın içinde araştırma yaptılar.

Olay yerine gelen Okumuş ailesinin fertleri gözyaşlarına boğuldu. Ailenin 7 yaşındaki çocuklarını tatil için Manisa'nın Soma ilçesindeki dedelerine bıraktığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber