Erdoğan'ın beli sağlam çıktı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Haziran 2007 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Tayip Erdoğan'ın dün PKK terörü ile ilgili yaptığı kritik görüşmelerin ardından, belinden çektirdiği MR'ın temiz çıktığı öğrenildi.

Erdoğan bir süredir bel ağrılarından şikayetçi olunca resmi doktoru Mehmet Koray Gürsel, belinden MR çekilmesini önerdi. Dr. Gürsel, Ankara'da MR çekilen yerleri inceledikten sonra Gaziosmanpaşa Hatır Sokak'ta bulunan "Açık MR"ın en uygun yer olduğu kararına vardı. "Açık MR" yetkililerine dün saat 15.30'dan itibaren Erdoğan'ın her an gelebileceği bilgisi verildi. "Açık MR" yetkilileri bundan dolayı bu saatten itibaren çok az sayıda hasta kabul etti. Erdoğan'ın saat 17.30'a doğru geleceği anlaşılınca "Açık MR" son yarım saat içinde başka bir hasta kabul etmedi. Erdoğan'ın belindeki ağrılardan dolayı açık MR'nın çekilmesi yaklaşık 20 dakika sürdü. Erdoğan saat 18.00'e doğru "Açık MR"dan ayrıldı. Erdoğan'ın açık MR'ında bel fıtığı olduğuna dair herhangi bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Ancak Erdoğan'ın bel ağrılarına karşı bazı egzersizler yapması tavsiye edildi.

BİR SAAT KAYBOLDU

Erdoğan, dün saat 16.40'ta yanında Sağlık Bakanı Recep Akdağ olduğu halde Başbakankı'tan ayrıldı. Başbakan'ın konvoyu Başbakanlık Konutu önüne geldiğinde Başbakanlık koruma araçları yolu kapatarak, basın araçlarına engelleme yaptı. Bu sırada içinde Akdağ'ın da bulunduğu Erdoğan'ın makam aracı uzaklaşarak ortadan kayboldu.

GAYET İYİYİM

Erdoğan, dün akşam il başkanlarının düzenlediği etkinliğe gelişinde de gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Hastaneye gitmediğini, sadece MR çektirdiğini belirten Erdoğan, "Gayet iyiyim. Programlarımda iptal yok, bakın yürüyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber