Özürlüler için her ilde bir cami sözü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2007 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı Mehmet Aydın, AK Parti hükümeti döneminde hiç kimsenin hayat tarzına müdahalenin düşünülmediğini söyledi. Aydın özürlüler için de camii sözü verdi.

Seçim çalışmaları için İzmir'de bulunan Aydın, Kemalpaşa ilçesine bağlı Armutlu ve Ören beldelerinde vatandaşlarla ve partililerle sohbet etti.

AK Parti'nin evrensel bir parti olduğunu belirten Aydın, her yaş grubundan oy aldıklarını anlattı. Toplumun bütün kesimlerinin AK Parti'den umutlu olduğunu söyleyen Aydın, şöyle konuştu: ''80 yaşındaki insanlar da, gençler de bizim partimizden umutlu. Her kesimde etkiliyiz. Anadolu'yu bir bütün olarak değerlendirdiğiniz zaman her kesimden oy alıyoruz. Münferit vakaları ana konular olarak görmemek lazım. Önemli olan ana kulvardır.

Bizim dönemimizde hiç kimsenin hayat tarzına müdahale düşünülmemiştir. Bilimi kullanan tek parti bizim partimizdir. Eğitime en büyük desteği veren partiyiz. Özürlülerimiz bu konuda birinci derecede yer aldı. Her şehirde bir camiyi özürlü vatandaşlarımıza açacağız. Biz yapacağımızı vaat etmeye devam edeceğiz. Yapılmayacak şeyleri söylemenin bir anlamı yok. Bir çayı bile bedava veremezsiniz. Onun bile belli bir maliyeti var.''

Devlet Bakanı Aydın, AK Parti hükümeti döneminde bütçedeki aslan payının eğitime ve sağlığa ayrıldığını dile getirerek, ''Ne yapacağız, kiminle yapacağız, nasıl yapacağız, niçin yapacağız, biz buna önem veriyoruz. 22 Temmuz çok önemli bir karar günü olacak. Vatandaş gidişattan memnun ise kararını verecek. Biz en büyük yatırımı demokrasiye yaptık. Bu milletin sağduyusu var. Siyaset yarışı hizmet yarışıdır. Komşularınız ve dünya ile iyi geçineceksiniz ki her şeyiniz iyi olsun'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber