Milletvekili adayının ailesi kekten zehirlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2007 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yedikleri kekten zehirlenen aynı aileden 4 kişi hastaneye kaldırıldı. MHP İzmir 1. Bölge milletvekili 8. Sıra adayı Doktor Ahmet Er, yedikleri kekten zehirlenen eşi, oğlu, kayınvalidesi ve kayınpederini hastaneye kaldırdıktan sonra seçim çalışmalarına devam etti.

Ahmet Er'in, Seferihisar'ın Doğanbey beldesi Yıldız Tur Sitesi'ndeki yazlık evlerinde pişirdikleri kekten yiyerek zehirlenen eşi Emine Er (43), oğlu Yusuf Ege Er (10), kayınpederi Mehmet Koç (63) ve kayınvalidesi Hatice Koç (58), Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede kontrollerini yaptırdığı ailesini, meslektaşlarına teslim ederek çalışmalarını Gümüldür, Ürkmez ve Doğanbey beldelerinde sürdüren Er, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ailem gıda zehirlenmesi geçiriyor. Evde tedavi etmeye çalıştım, ama durumları iyi olmayınca hastaneye götürmeye karar verdim. Ben de çalışmalarıma döndüm. Çünkü bu bir Kurtuluş Savaşı. Cepheden kaçış yok" dedi.

Ahmet Er'in gıda mühendisi eşi Emine Er de kekin tarifinde yer alan çiğ yumurta sosu nedeniyle zehirlendiklerini düşündüğünü, eşinin sürekli telefon açarak, sağlık durumları hakkında bilgi aldığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber