Kamil Koç'tan seçim indirimi!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2007 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş'nin, 22 Temmuz genel seçimlerinde oy kullanacak seçmenlere, seçmen bilgi kartını göstermeleri ve oy kullanacakları merkeze seyahat etmeleri koşuluyla 20-23 Temmuzda mevcut tarife üzerinden yüzde 15-30 indirim yapacağı bildirildi.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. İcra Kurulu üyesi Bertan Söğüt, yaptığı yazılı açıklamada, genel seçimin kamuoyunda Türk siyasal yaşamının en kritik seçimlerinden biri olarak değerlendirildiğini, ancak seçim tarihinin tatil ayına denk gelmesi nedeniyle çoğu seçmenin oy kullanmak için tatilini yarıda kesmek zorunda kalacağını belirtti.

Söğüt, bu nedenle seçimde seçmenin sandığa ulaşmasını sağlamak için katkı sağlamaya karar verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Bu kapsamda 20-21-22-23 Temmuz tarihlerinde, kişilere, seçmen bilgi kartını göstermek ve oy kullanacağı merkeze seyahat etme koşuluyla Ulaştırma Bakanlığınca onaylı tarife fiyatları üzerinden, 'Rahat Hat' seferlerimiz hariç, yüzde 15 ile yüzde 30 arasında değişen oranlarda indirimli fiyat uygulayacağız. 22 Temmuz genel seçimlerinde herkese büyük görev düşüyor, biz de bu uygulamayla bize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız. Tatil bölgelerinden büyük şehirlere ek seferler düzenlemek için hazırlıklarımızı yaptık, 350 araçlık dev filomuzu tam kapasite kullanacağız.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber