Erdoğan gerekçeyi bekliyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2007 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin red kararıyla ilgili soruları yanıtladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa değişiklik paketinin iptali isteminin Anayasa Mahkemesi'nce reddedilmesiyle ilgili olarak, ''Gerekçeli kararı görmeden herhangi bir açıklama yapmam'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Düzce'de partisi tarafından düzenlenen miting öncesi özel bir hastanenin açılışı ve AK Parti İl Teşkilatı hizmet binasının açılış törenine katıldı. Açılış öncesi yol boyunca halkı selamlayan Erdoğan, çocuklara eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyuncak dağıttı. Başbakan Erdoğan, Özel Sivrikaya Hastanesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu tür özel alanların açılmasının yeni düzenlenen sağlık reformu ile gerçekleştiğini söyledi.

Açılış sonrası bir gazetecinin Anayasa Mahkemesi'nin anayasa değişiklik paketinin iptali istemini reddetmesiyle ilgili sorusu üzerine Erdoğan, ''Gerekçeli kararı görmeden herhangi bir açıklama yapmam'' dedi. Başbakan Erdoğan daha sonra Düzce AK Parti İl Teşkilatı binasının açılışını yaptı. Konuşmaların ardından miting alanına geçildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber