İzmir'de Ural ve Bayındır Belediye başkanları CHP'ye katıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2007 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP'nin yeni katılımlarla her geçen gün büyüdüğünü, 22 Temmuzda sandıktan CHP iktidarının çıkacağını öne sürerek, ''CHP, ne Genel Başkan Deniz Baykal'ın, ne benim, ne il ve ilçe örgütlerinin tekelindedir. CHP, Kurtuluş Savaşı ile yoğunlaşmış demokrasiden, 'Cumhuriyetten yanayım' diyen herkesin partisidir'' dedi.

Önder Sav, Konak Belediyesinin yeni asfalt şantiyesini hizmete açtı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak konutların temelini attı. Buca'da Büyükşehir Belediyesince yaptırılan ve kent dönüşüm projelerinde kullanılacak 578 konutun temel atma töreninde, ANAVATAN'lı Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ve Bayındır Belediye Başkanı Alaattin Çapuk ile Selçuk belediye meclis üyesi Bahri Yalaz, CHP'ye katıldı.

Yeni katılımcılara parti rozetlerini Önder Sav taktı. Genel Sekreter Sav, törende yaptığı konuşmada, eski metropol sınırlar içinde sadece Buca ve Gaziemir'in CHP'li olmadığını belirterek, ''22 Temmuzda bu siyasal iktidarı sandığa gömecek, sonra da ilk yerel seçimlerden Buca ve Gaziemir'i geri alacağız'' diye konuştu.

Sav, Urla ve Bayındır belediye başkanlarının da CHP'ye katılmasının, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bir başarısı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''CHP, ne Genel Başkan Deniz Baykal'ın, ne benim, ne il ve ilçe örgütlerinin tekelindedir. CHP Kurtuluş Savaşı ile yoğunlaşmış demokrasiden, 'Cumhuriyetten yanayım' diyen herkesin partisidir. Tandoğan'da, Çağlayan'da, Gündoğdu'da milyonlar siyasi iktidarın gidişatından rahatsız olduğu için siyasi partilere çağrı yaptı ve bu çağrıyla DSP ve CHP güç birliği yaptı. Sağda siyasi partilerin birleşme çabaları hüsran ile sonuçlandı. Tek yumruk, tek güçle hedefe gidiyoruz. Sandıktan CHP iktidarını çıkaracağız.'' Anketlerin yanıltıcı olabileceğini savunan Sav, ''22 Temmuzda hem bu aldatıcı anketlerin, hem yanıltıcı basının, hem onları parayla kullananlara en hakiki şamarı birlikte vuracağız. 22 Temmuz, Türkiye'nin kaderinin değiştiği yeni dönemin başlangıcı olacak'' dedi.

Törendeki konuşmaların ardından konutların temeli atıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber