Bahçeli'den Erdoğan'a: Küstah pısırık

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 15 Temmuz 2007 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Partisinin Mersin Metropol alanında düzenlenen mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin öncelikli hedefi Başbakan Tayyip Erdoğan'dı.

Bahçeli şunları söyledi: Paniklediler: MHP'nin yükselişi başkalarını paniklettirdi. Şimdi de yeni bir fesadın peşindeler. Şimdi bir fitne oluşturma amacındalar. İktidarlarını kaybedeceklerini anlayınca her yalana, iftiraya, saldırıya tutunmak zorunda kalıyorlar. AKP iktidarı terör örgütü PKK uzantılarıyla kurdukları ittifakı saklamaya çalışıyor. Seçim sonrası Meclis'te oluşmasını düşündükleri şer cephesini gözlerden kaçırmaya çalışıyorlar Aziz dava arkadaşlarım, biz yolumuza tek başımıza çıktık. İttifak arayışlarını reddettik. Öyle bir söylemi zayıflık olarak telakki ettik. Hiçbir partiye işbirliği yapamayacağımızı sürekli vurguladık. Hedefimizde koalisyon yok

Başbakan küstah: Başbakan Avrupa'da pısırık, köylünün karşısında cesur, Barzani'ye teslim, çiftçinin anasına küstah, bölücü ile kol kola ama üreticiye düşman, hak arayana ses çıkarana karşı zalim. Tarımla beslenen nüfus, toprağından kopmak üzere. Başbakan, mitinglerde gizli çekimler yapacaksan iyi çekim yaptır. Mitinglerimize provokatör göndermek istiyorsan da devam et.

Bizim anketimiz bu meydanlardır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber