Bağımsız milletvekili adayının öldürülmesiyle ilgili 11 kişi gözaltında

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2007 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul 2. Bölge bağımsız milletvekili adayı Tuncay Şeyranlıoğlu'nun Eyüp'te öldürülmesi, 3 kişinin de yaralanması olayına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 11'e yükseldi.

10 kişiyi daha önceden gözaltına alan polis, olayla ilgisi bulunduğu belirtilen A.D'yi de Eyüp'te yakaladı.

Şubedeki işlemleri sürdürülen şüphelilerden "tetikçi" olduğu iddiasıyla gözaltına alınan M.K'nın bir yıl önce, Kağıthane'de arkadaşı Hidayet Akpınar'ı "tabancasını çaldığı" gerekçesiyle öldürdüğü için arandığı anlaşıldı.

Şüphelilerin, ifadelerinde, öldürülen Tuncay Şeyranlıoğlu'nun kendilerine 1 milyon 350 bin YTL'ye sattığı 2 hatlı otobüs ve bir düğün salonunu, başka kişilere de satarak kendilerini dolandırdığını iddia ettikleri öğrenildi.

Bir süre önce "Seyranlıoğlu" olan soyadını "Şeyranlıoğlu" olarak değiştirerek milletvekili adayı olan Tuncay Şeyranlıoğlu'nun, önceki soyadına göre yapılan araştırmada dolandırıcılık suçundan çok sayıda suça karıştığının anlaşıldığı bildirildi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 11 şüphelinin polisteki işlemlerinin tamamlanması amacıyla Cumhuriyet Savcılığından ek gözaltı süresi alındığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber