Çelik: Bu kez 400 milletvekili istiyoruz

Haber Giriş : 20 Temmuz 2007 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Ülkemize 80 yıl boyunca yapılamayan yatırımlar, sizlerin 2003'te tek başına iktidara getirdiğiniz AK Parti tarafından yapıldı. Bu kez yine bizleri tek başına 400 milletvekili ile iktidara getirmenizi istiyoruz" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van'ın Erciş ilçesi Dalan caddesinde miting düzenledi. Mitinge yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Mitingde konuşan Van 3. sıra milletvekili adayı Kerem Altun, "Dün olduğu gibi bugün de halkımız göstermiş olduğu bu müthiş teveccühle 23 Temmuz'da hem Van, hem de Türkiye genelinde AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyacağından şüphemiz yoktur" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ise, "Ülkemize 80 yıl boyunca yapılamayan yatırımlar, sizlerin 2003'te tek başına iktidara getirdiğiniz AK Parti tarafından yapıldı. Bu kez yine bizleri tek başına 400 milletvekili ile iktidara getirmenizi istiyoruz. 22 Temmuz pazar günü yeter artık karar milletindir demenizi bekliyoruz. Ülkemizin her tarafında ampulleri bir daha sönmeyecek şekilde yakmanızı istiyorum. Zaman Gazetesi'nin yapmış olduğu anket, herşeyi açık seçik bir şekilde ortaya koyuyor" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber