Milletvekilinin çarptığı TEDAŞ görevlisi toprağa verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2007 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er'in otomobili ile çarparak ölümüne neden olduğu TEDAŞ görevlisi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Mezitli beldesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Faruk Gündem'in (45) cenazesi Mersin Devlet Hastanesi morgundan alındıktan sonra Mezitli Ulu Cami'inde kılınan cenaze namazına müteakip Mezitli Mezarlığında defnedildi. Mezarlıkta yakınları ağıt yakarken, Faruk Gündem'in Tedaş'da çalıştığı ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Dün gece Erdemli ilçesi Kızkalesi beldesinde spor müsabakalarını takip eden AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, özel otomobiliyle Erdemli'den Mersin'e seyir halinde iken Mezitli beldesi'nde karşıdan karşıya bisikleti ile geçmekte olan Tedaş görevlisi olan Faruk Gündem (45)'e çarpmıştı.

Faruk Gündem olay yerinde kaybederken araçta bulunan Milletvekili Ali Er, eşi ve oğlu kazayı yara almadan atlatmıştı. Milletvekili Ali Er ve ailesinin önceki gün kaza geçiren kızları Ayşe Er'i ziyaret etmek için Mersin'e gelirken kaza yaptıkları öğrenildi. Kaza ile soruşturmanın devam ettiği ancak ölen Faruk Gündem'in ailesinin Milletvekili Ali Er'den davacı olmadıkları bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber