Silivri Millet Hastanesi'nin sahibi ölü bulundu

Haber Giriş : 31 Temmuz 2007 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İntihar mı infaz mı?

Silivri Millet Hastanesi'nin sahibi Dr. İbrahim Güngör, aracının içerisinde başından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Güngör'ün intihar mı ettiği, yoksa infaza mı kurban gittiği araştırılıyor

TEKİRDAĞ (İHA)

Özel Çorlu Dört-D Millet Hastanesi'nin kurucu ortağı ve Silivri Millet Hastanesi'nin sahibi Dr. İbrahim Güngör, dün TEM Otoyolu'nda aracının içinde başından vurulmuş olarak bulundu. Dün sabah saatlerinde İstanbul'daki evinden çıkan Dr. İbrahim Güngör'ün ailesi, gün içerisinde telefonlarının kapalı olması ve kendisine ulaşamamaları nedeniyle durumu polise bildirdi. Polis ekiplerince yeri telefon sinyallerinden belirlenen Dr. Güngör, TEM Otoyolu Lüleburgaz Gişeleri yakınlarındaki Kazım Dirik Viyadüğü'nde BMW marka 34 DR 893 plakalı özel otomobilinin içerisinde başından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu.

KURŞUN KENDİ TABANCASINDAN

İlk incelemede Güngör'ün ölümüne neden olan kurşunun kendisinin ruhsatlı tabancasına ait olduğu belirlendi. Güngör'ün cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Güngör'ün cesedinin, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi. Güngör'ün ölüm nedeninin cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırılıyor.

İHA

Hastane sahibine TEM'de tek kurşun

TEM Otoyolu'ndaki cinayetlere bir yenisi daha eklendi. İstanbul'un Silivri İlçesi ile Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde özel hastane sahibi olan Doktor İbrahim Güngör, aracının içinde öldürüldü. Olay, TEM Otoyolu'nun Kırklareli-Babaeski bölümü, Edirne istikametinde meydana geldi.

Silivri Özel Millet Hastanesi ve Çorlu Özel Millet Hastanesi sahibi Dr. İbrahim Güngör, Çorlu'daki hastaneyi ortakları Ahmet Yılmaz ve Tayfun Güme'ye devretmek için yola çıktı. Ancak bir süre sonra kendisiyle irtibat kesildi. Bunun üzerine ailesi güvenlik güçlerine başvurdu. Polis ve jandarma ekipleri, kapalı olan cep telefonu sinyallerinden Güngör'ün yerini belirledi. Saat 14.30 sıralarında olay yerine gelen ekipler, Dr. Güngör'ü, 34 DR 893 plakalı BMW marka otomobilinin direksiyonu başında ölmüş halde buldu.

Yapılan ilk incelemede, Güngör'ün başından tek kurşunla öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, Güngör'e yakın mesafeden ateş edildiğini ifade ederek, cinayetin araç içinde bulunan ve olaydan sonra kaçan kişi ya da kişiler tarafından işlendiği ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.

Güngör'ün cesedi hastaneye kaldırıldı.

Ercan ÖZTÜRK- Özcan BÜYÜKOĞLU

AKŞAM

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber