Memur-Sen'den şimdi de üyelerine üniversiteye hazırlık fırsatı!

Haber Giriş : 24 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memur-Sen üyeleri, çocuklarını artık BİL Dershaneleri ile üniversiteye hazırlayacak. Yüzde 60 oranında indirim içeren protokol, Bil Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Aydın, BİL Dershaneleri Genel Müdürü Hazma Düzgün ve Memur-Sen Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu arasında imzalandı.

Yaklaşık 70 şubesiyle Türkiye'nin yerine dağılan BİL Dershaneleri, ISO 9001 ve TSE belgesine sahip.

Dershanelerinin Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer aldığını belirten BİL Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Aydın, en büyük yatırımın insana olduğunu, Türkiye'de 4 yıl olan yüksek eğitimin Avrupa ülkelerinde ise 22 yıl olduğunu vurguladı. Memur-Sen Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu da, üyelerine daha iyi ve kaliteli hizmetler sunabilmek için daha önce gıdadan konfeksiyona, sinemadan berbere pek çok yerle anlaşarak yüzde 50'yi bulan indirim imkanı sağladıklarını söyledi. Bu tür çalışmalarının devam edeceğini bildiren Aksu, ?Artık memur arkadaşlarımızda çocuklarını üniversiteye hazırlık için dershanelere gönderebilecek. Umudumuz, tüm üyelerimizin çocukları ve yakınlarının üniversite sınavını kazanarak geleceklerine yön vermelerindir? dedi.

Yapılan anlaşma kapsamında Memur-Sen üyeleri ve yakınları, ÖSS Hazırlık Kursları, LGS Hazırlık Kursları, Ara Sınıflar Hazırlık Kursları, Bilgisayar Kursları, Bilgisayarlı Muhasebe Kursları, Yabancı Dil Kursları, Kişisel Gelişim Seminerler Programları, Kurumsal Eğitim Çalışmaları'ndan artık yüzde 50'yi bulan bir indirimle yararlanma imkanına sahip oldu. iki yıl süre ile geçerli olacak anlaşma, Memur-Sen'e bağlı üyelerin bakmakla yükümlü oldukları kişiler ve yakınları da kapsıyor.

Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgili bağlı bulunduğunuz ilin Memur-Sen İl Başkanlıkları veya BİL Dershanelerinden alabilirsiniz.

BİL Dershaneleri Genel Müdürlüğü telefonu: 0 212 553 95 56 Faks: 0212 556 58 57 www.bil.com.tr

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber