Urla Belediye Başkanı'na tahliye kararı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2007 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Urla Belediye Başkanı ile birlikte tutuklanan 7 kişiden biri olan mimar M.M.D'nin, Urla Meydan Projesi sözleşmesinde yer alan imzanın kendisine ait olmadığının belirlenmesi üzerine tahliye edildiği bildirildi.

İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve 10 gün önce çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 7 kişiden biri olan mimar M.M.D, cezaevinden tahliye edildi.

Urla Meydan Projesi sözleşmesinde yer alan ve M.M.D'ye ait olduğu iddia edilen imzanın, bilirkişi incelemesi sonucu M.M.D. tarafından atılmadığının anlaşıldığı, bu nedenle bu kişinin tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiği bildirildi.

Urla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince 10 gün önce gerçekleştirilen operasyonda, davalık olan ve yasaya uygunluğu tartışılan Urla Meydan Projesi, zimmete para geçirme iddiası ve URİT şirketinin muhasebe bürosunda çıkan yangınla ilgili olarak Urla Belediye Başkanı M.S.K, Urla Belediye Başkan Yardımcısı H.H.Ö. ve bazı iş adamlarının da aralarında bulunduğu 18 kişi gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber