Adana büyükşehir otobüslerinde kablosuz TV yayını

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2007 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA: BÜYÜKŞEHİR OTOBÜSLERİNDE KABLOSUZ TELEVİZYON YAYINI

- BÜYÜKŞEHİR OTOBÜSLERİNDE KABLOSUZ TELEVİZYON YAYINI

- ADANA'DA 159 OTOBÜSTE YAYIN YAPACAK OLAN 350 BİLGİ EKRANINDAN ADANALILAR HEM SEYİR HEM DE TELEVİZYON İZLEME KEYFİNİ BİR ARADA YAŞAYACAK

(FOTOĞRAFLI)

ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarında kablosuz televizyon yayını başladı.

Büyükşehir Belediyesi'ne ait 159 otobüste yayın yapacak olan 350 bilgi ekranından Adanalılar hem seyir keyfini yaşacak hem bilgilendirilecek.

Line Tv tarafından yapılacak olan yayınlarda vatandaşlar yöresel haberleri izlerken, dünyadaki son gelişmelerden de anında haberdar olacak.

Line Tv yetkilileri, kablosuz iletişim araç ve gereçlerinden yararlanılarak yapılan test yayınlarına geçtiğimiz pazartesi günü başladıklarını belirterek, "Wlelees sistemi ile yapacağımız yayınlarla belediye otobüslerinde artık yolculuk eziyet değil, ayrıcalık olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın çizdiği yol haritasında daha bir çok ilke imza atılacak. Otobüslerde çağdaşlığın ve iletişimin her türlü yenilikleri uygulanacak. Bir yıl içerisinde herkes Adana Büyükşehir Belediye Otobüslerinde seyahat etmenin keyfini yaşacak" dedi.

Öte yandan otobüslerdeki televizyon programlarında yerel tanıtımların yanı sıra kısa skeçlere ve kamera şakalarına da yer veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber