ÖSS'de Türkiye 6.'sı olan öğrenciye otomobil hediye edildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2007 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesinde eğitim veren Turgut Reis Dershanesi, Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) Türkiye 6.'sı, aynı zamanda Antalya ve Alanya 1.'si olan Seçil Pabuçcuoğlu'na 2007 model Fıat Palio marka otomobil hediye etti. Ödülünü Turgut Reis Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri İşman'dan teslim alan Pabuççuoğlu, başarıda inanmanın önemine dikkat çekti.

Alanya'da büyük bir başarıya imza atan Seçil Pabuçcuoğlu'na otomobili düzenlenen törenle teslim edildi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, dershane yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Törende konuşan Turgut Reis Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri İşman, ÖSS'de Türkiye 6.'sı olarak Alanya'da bir ilke imza atan öğrenciye otomobil hediye etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Daha iyi bir başarının elde edilmesi için her başarının ödüllendirilmesi gerektiğinin altını çizen İşman, "Bugüne kadar birçok başarıya imza atarak Alanya'da başarıyı gelenekselleştiren Turgut Reis Dershanesi'ni ve çalışanlarını kutluyorum. Dershanede eğitim gören öğrencilerin Tıp, Hukuk, Eczacılık, Siyasal Bilimler, Mühendislik, Mimarlık gibi önemli bölümlere yerleşti. Bunlar çok güzel şeyler. İnşallah öğrencilerimiz üniversite hayatlarında da başarılı olurlar." diye konuştu.

Otomobilin anahtarı ve ruhsatını teslim alan Seçil Pabuçcuoğlu, başarmak için inanarak çalışmanın şart olduğunu söyledi. Kendisini otomobil hediye eden dershane yönetimine teşekkür eden Pabuççuoğlu, "Başarımda emeği geçen öğretmenlerime ve aileme teşekkür ediyorum. Dershanemizin gelecek yıl daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum." dedi.

Turgut Reis Dershanesi Müdürü Zekeriya Baltaş ise elde edilen başarıda dershanenin yanı sıra velilerin de katkısının çok fazla olduğunu söyledi. Türkiye genelinde derece elde ederek otomobille ödüllendirilen Pabuçuoğlu'na üniversite hayatında başarılar dileyen Baltaş, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Türkiye 6.'sı ve aynı zamanda Alanya 1.'si olan Seçil Pabuçcuoğlu, otomobilin anahtarı ve ruhsatını Turgut Reis Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri İşman'dan teslim aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber